dijous, 2 d’abril del 2009

Rectificar és de sabis

Des de la Secció Sindical de la CGT a l'Ajuntament de la Llagosta volem felicitar els responsables municipals per rectificar una errada.
Tal com ja vam indicar a l'informe sobre la plantilla municipal d'aquest any 2009, l'increment del salari de l'assessor d'alcaldia per aquest any era d'un 4,9 %, quan a la resta de la plantilla se li aplica un 2 %. Al ple ordinari del mes de març es va rectificar aquesta dada i l'augment del sou de l'assessor d'alcaldia serà el mateix que el de la resta del personal d'aquest Ajuntament.
Deixant de banda el debat sobre si aquest càrrec és necessari a l'Ajuntament de la Llagosta, des de la CGT creiem que l'assessor d'alcaldia no deixa de ser un càrrec de confiança (política) i continuem demanant la congelació del seu sou, sobretot en moments de crisi com l'actual. Amb aquesta congelació es podria, per exemple, estendre la petita millora del salari (50 euros bruts mensuals) als conserges de can Pelegrí i de instal·lacions esportives d'aquest Ajuntament, a l'igual que es farà amb els 3 conserges de les escoles públiques.