diumenge, 4 de novembre del 2012

Les empleades i empleats públics de la Llagosta cridats a manifestar-se el 8 de novembre

-->
Les empleades i empleats públics de la Llagosta manifestaran conjuntament el seu rebuig a les polítiques laborals i socials del Govern de l'Estat i de la Generalitat el dia 8 de novembre.

El personal públic està patint les majors retallades de la història de la democràcia en drets laborals i socials. Aquestes mesures perjudiquen greument la població i els tres pilars bàsics de l'estat del benestar, la salut, l'educació i la seguretat social. Reduint personal, retallant prestacions, apujant els impostos i taxes a les classes treballadores, dotant de menys recursos els serveis públics,..., són mesures que no ens ajuden a mantenir els nostres drets i que, per contra creen més atur i més pobresa.

Les treballadores i treballadors públics hem vist retallat el nostre sou en més d'un 30 % en poc temps. Hi ha administracions que ja han fet fora moltes persones. L'atur també afecta al personal que treballa per donar un servei públic de qualitat.

Durant els darrers mesos, s'han manifestat a la Llagosta el professorat, el personal de l'Ajuntament de la Llagosta, de correus, de l'ambulatori i de la Diputació. Ara, han decidit sumar les seves protestes. El dijous, 8 de novembre, a les 12.45 h es concentraran a la plaça d'Antoni Baqué per cridar contra aquestes injustícies. Convidem a tota la població a afegir-se a aquesta manifestació en defensa d'uns serveis públics de qualitat. Per què: Retallen els meus drets, retallen el teus serveis!