dimecres, 28 de novembre del 2012

Resum de la darrera reunió del Comitè d'Empresa

Ahir es va reunir el Comitè d'Empresa. Va ser una reunió fructífera, que va comptar (com ja va sent habitual) amb l'assistència de la delegada i el delegat de CGT (Raquel i Xavi) i de només un dels dos delegats de CCOO (Javi). No van assistir, ni van justificar la seva absència (com també és habitual) l'altra delegada de CCOO i el delegat de l'EPI. També van estar els delegats LOLS de CGT i UGT.


El punt més destacat va ser acordar per unanimitat proposar als delegats de personal dels funcionaris la constitució del Comitè Unitari de Personal (CU). Com sempre ha defensat la CGT, aquest organisme donarà més força a la representació del personal, unificarà esforços, estalviarà temps i evitarà duplicitats. Ara, si els representants dels funcionaris estan d'acord, caldrà treballar en el reglament de funcionament del CU i continuar treballant.

A la reunió també es va informar sobre les contractacions realitzades durant el darrer trimestre i es va acordar instar a l'Ajuntament a informar sobre les possibles contractacions futures. També es va acordar en la necessitat d'insistir en la creació de borses de treballs a col·lectius com el de jardineria, conserges, brigada,...

Sobre formació es va constatar que durant els darrers mesos s'han realitzat diversos cursos, segons l'empresa amb cap cost per a les arques municipals. Es va detectar que s'han contemplat com a formació jornades merament informatives. Es va acordar tornar a demanar a l'Ajuntament l'elaboració d'un pla de formació i la necessitat d'avaluar la formació rebuda pel personal.

També es van repassar els temes tractats al Comitè de Salut. Els coloms, les cortines de l'edifici administratiu, la substitució de cadires, l'adequació del despatx de la dinamitzadora del Casal d'Avis, i de l'Oficina de Català, l'estat del camió de la brigada, la coordinació en matèria de seguretat laboral amb empreses externes,... són laguns dels temes dels que es van informar. Tots ells els podreu trobar quan s'aprovi l'acta de la reunió del CSSL.

La CGT també va recordar que el 13 de desembre hi ha convocada una altra mobilització del sector públic a la Llagosta.

A la intranet podeu consultar l'acta de l'anterior reunió (25-09-2012).