dijous, 17 de gener del 2013

Nova manifestació en defensa dels serveis públics


Empleats públics de l'administració local, de l'ensenyament i membres de les AMPA de la Llagosta s'han tornat a manifestar aquest dijous per protestar contra les retallades en els serveis públics que estan aplicant els governs de la Generalitat i de Madrid.

Els manifestants s'han mostrat a favor d'uns serveis públics de qualitat, criticant les retallades que està patint els serveis bàsics com l'ensenyament o la sanitat. Les reivindicacions laborals també han estat presents a la mobilització i s'ha recordat que en els darrers anys, els empleats públics han vist retallats els seus sous en un 30 %, han patit acomiadaments de professorat i una greu disminució de recursos que afecten el servei que presten a la ciutadania.

A la manifestació s'ha sumat l'alcalde de la Llagosta, Alberto López, que ha justificat la seva presència primer per convicció personal i després per què considera que ha d'estar al costat de la ciutadania, que es mostra contrària a les retallades i a favor dels serveis públics.