dijous, 2 d’octubre del 2008

La CGT davant la negociació col·lectiva

La Secció Sindical de la CGT a l'Ajuntament de La Llagosta està totalment d'acord amb els companys del SPPME-CAT de la Policia Local de La Llagosta respecte “...al comportamiento arrogante, prepotente y de falta de respeto de los negociadores del Ayuntamiento de La Llagosta con los representantes de los trabajadores en la negociación del convenio..”.

L'empresa es va comprometre a fer-nos arribar una proposta concreta respecte als col?lectius de la Policia Local, neteja i conserges passada la Festa Major. En aquesta reunió, celebrada el 25 de setembre, l'empresa no va presentar cap proposta concreta. Els representants de l'empresa ens van remetre a la propera reunió de la negociació del conveni (aquest divendres, 3 d'octubre a les 10 hores) per a discutir les que, en principi, seran les seves propostes respecte a aquests 3 col·lectius.

Prova de la falta de respecte dels representants de l'empresa són els 45 minuts de retard amb els que es van presentar a la reunió (cosa que ja és costum a totes les reunions de negociació del conveni).

1 comentari:

Anònim ha dit...

I qué pensen de tot aixó CCOO, estan d'acord amb aquests dos sindicats o estan de part de la empresa ????