dimecres, 25 de març del 2009

La porta del passadis

La Secció Sindical de la CGT a l'Ajuntament de la Llagosta ha posat en coneixement de l'Ajuntament de la Llagosta i del Comitè de Seguretat i Salut Laboral una deficiència de l'edifici consistorial que creiem té fàcil solució. Es tracta de la porta d'accès a la planta baixa des del passadis dels lavabos. Aquesta porta impedeix veure si hi ha algú al darrera quan s'obre. Amb la instal·lació d'un vidre a la porta seria suficient per evitar els cops que sovint pateixen els empleats i empleades que treballen en aquest espai. Consultats diversos fusters de la localitat, la instal·lació d'aquest vidre tindria un cost d'uns 90 euros, quantitat que considerem econòmica si tenim present el mal que es pot evitar.







3 comentaris:

Anònim ha dit...

Podríem fer una colecta entre els treballadors... je,je,je...
:p

Anònim ha dit...

Doncs sembla que això té facil solució, segur que els que prenen les decisions no tindran cap problema en evitar que algú es prengui mal, i més si el cost es tan baix.

Anònim ha dit...

i l'armari aquest que es veu a la dreta? Es legal? i la resta de dependències de la policia local? tenen menjador? i, com son els seus vestuaris? que diu en relació a tot aixó el comité de seguretat laboral de l'Ajuntament?