dimecres, 14 de novembre del 2012

Avui, èxit de convocatòria. Demà, la lluita continua

-->
La jornada de vaga avui es pot considerar tot un èxit. A la Llagosta, la gran part del comerç estava tancat aquest matí. Una quarantena de persones han format el piquet informatiu que ha permès que treballadores del nostre municipi hagin exercit el seu dret a vaga. Els polígons industrials han registrat una activitat gairebé nul·la, no hi havia cotxes als carrers. La circulació de vehicles ha estat molt inferior a la d'un dia laboral. 

A l'Ajuntament, a falta de confirmació oficial, el seguiment ha estat del 90 %.
Les manifestacions convocades aquest matí han estat històriques. A Granollers, prop de 4.000 persones s'han manifestat convocades per sindicats, organitzacions socials i polítiques. A Mollet, uns 4.000 manifestants han assistit a la crida realitzada per la CGT, la CNT i altres organitzacions. A Sant Celoni s'han aplegat unes 500 persones. Altres localitats properes també han registrat un bon nombre de persones que cridaven contra les retallades dels governs del PP i de CiU. A Montcada, el Comitè de vaga ha reunit més de 1.000 veïns i veïnes i a Palau, 300 persones han assistit a la manifestació convocada per la plataforma en defensa d'un ensenyament públic i de qualitat.
Ara és moment de aprofitar aquesta embranzida i continuar lluitant pels nostres drets laborals i sindicals. Cal dir als polítics que fins aquí hem arribat, que cal una altra manera de fer les coses. Cal que els de baix decidim com volem viure. Cal que prenguem les regnes de les nostres vides i dir prou al sistema capitalista que només vol esclaus. Cal no deixar els carrers fins aconseguir la victòria.