dilluns, 19 de novembre del 2012

Es continua treballant en la catalogació de llocs de treball

La comissió que està treballant en la elaboració del catàleg de llocs de treballa ja s'ha reunit en tres ocasions. Aquesta comissió està formada per representants de l'Ajuntament i per un representant de cada secció sindical amb representació (CCOO, CGT, UGT, SPPME-CAT i EPI). El representant de la CGT és Xavi Herrero, delegat al Comitè d'Empresa. La darrera trobada va tenir lloc aquest dilluns, 19 de novembre de 2012.

Aquestes reunions han estat una primera presa de contacte per parlar sobre l'organigrama, els conceptes que s'han de tenir presents a l'hora de realitzar la catalogació, el model de fitxes de llocs de treball que es faran servir,... Tot ells temes que poden resultar una mica confusos, però que senten les bases per poder avançar.

El catàleg ha de ser una eina que serveixi per definir clarament quines són les funcions de cada lloc de treball, quines característiques ha de tenir la persona que l'ocupa i, evidentment, clarificar posteriorment els complements específics que li correspon. Una vegada definida la fitxa de cada tipus de lloc, s'analitzarà les especificitats concretes de cada un. Aquesta és una tasca inicial que fa l'empresa contractada per l'Ajuntament, però que compta amb les aportacions que realitzem cada membre de la comissió.

Confiem que es farà una bona feina i que la comissió sabrà recollir cada una de les característiques de cada lloc de treball. Esperem que el resultat que rebi cada treballadora i cada treballador respongui a la seva realitat.

La Secció Sindical de la CGT també confia que posteriorment es pugui fer una valoració de llocs de treball justa i que actualitzi la remuneració que correspon a cada un.