dijous, 7 de març del 2013

CGT vol que la Mesa de negociació acordi el reconeixement de triennis

La Secció Sindical de la CGT a l'Ajuntament de la Llagost ha demanar incloure a l'ordre del dia de la pròxima Mesa genera de negociació que se celebri el reconeixement del pagament de triennis a totes les empleades i empleats públics.


Des de l'any 2010 hem traslladat a l'empresa la necessitat de complir amb l'establert al conveni, a l'Estatut dels treballadors i a la normativa europea en referència al reconeixement dels triennis a tots els treballadors i treballadores pels seus serveis prestats, tant siguin fixes com temporals o hagin treballat a altres administracions públiques.

Després de les accions realitzades en els darrers anys sobre aquest tema (denuncia a inspecció de treball, instàncies sol·licitant el reconeixement als diferents equips de govern municipals, al·legacions al pressupost, reunions, assessorament al personal afectat,...), aquesta Secció sindical ha proposat, a través d'una instància presentada el 15 de febrer, incloure aquest tema a la propera Mesa de negociació.

Esperem que ara es pugui debatre i arribar a un acord, tal i com ja ho han fet a d'altres administracions, com el Consell Comarcal del Vallès Oriental.