dijous, 14 de març del 2013

Cinquena manifestació en defensa dels serveis públics i contra les retallades

Per cinquè mes consecutius, empleades i empleats públics de la Llagosta (administració local, ensenyament, sanitat,...) i membres de les AMPA de les escoles locals ens hem manifestat en defensa dels serveis públics i contra les retallades de la Generalitat i del govern de Madrid.

Lluny de mostrar-se més sensibles cap als que estem patint aquesta estafa anomenada crisi, els nostres governants continuen prenent decisions que retallen més els nostres drets com a ciutadans i com a treballadores i treballadors.

La Generalitat ha decidit el tancament de línies a centres públics en favor del privat. Un exemple d'aquesta mesura és Granollers, on s'elimina una línia de 1er d'ESO amb la paradoxa que l'oferta escolar pública no podrà absorvir als alumnes provinents de l'escoles d'infantil públiques, obligant a les famílies a matricular els seus fills a la privada. Això no té nom!!!!

El govern de CiU, en aquest cas amb l'ajuda d'ERC, també ha aprovat rebaixar novament el sou als seus treballadors. Les farmàcies no cobren, les famñílies no reben les beques de menjador, i així un llarg etcètera. El govern de Madrid continua sense donar resposta als milers de casos de desnonaments, retallen i eliminen ajudes a les persones depenents.

Tot això, a més, envoltat de centenars de casos de corrupció, robatori, estafa,...

HI HA MOTIUS DE SOBRES PER PRENDRE ELS CARRERS!!!!!