dimarts, 25 de març del 2014

El 22M, una crida a defensar els nostres drets

Centenars de milers de persones es van aplegar el dissabte 22 de març a Madrid amb un objectiu: Defensar els drets bàsics de la ciutadania. Per aconseguir això és necessari que aquest govern, o qualsevol altre que es dediqui a obeir les directrius capitalistes de la troica, caigui. Les dones i els homes hem de ser els autèntics protagonistes de les nostres vides i, legats, decidir cap a on hem de caminar. 

Els lemes de la manifestació eren clars: 

NO AL PAGAGAMENT DEL DEUTE 
CAP RETALLADA MÉS 
FORA ELS GOVERNS DE LA TROICA 
PA, FAENA I SOSTRE PER A TOTS I TOTES


La Secció Sindical de la CGT, amb els companys i companyes de la CGT al Vallès Oriental, va estar també a Madrid. Desenes de milers de persones vam formar part del bloc de sindicats alternatius. 

Us deixem uns quants enllaços on trobar informació sobre la jornada.

->>> En l’enllaç al comunicat en el web confederal de la CGT hi trobareu una galeria fotogràfica de la manifestació del bloc del sindicalisme combatiu:
- Vídeo del moments previs a la sortida de la manifestació del bloc de la CGT i el sindicalisme combatiu el 22M a Madrid.
https://www.youtube.com/watch?v=k6yxX3BJeNo&feature=youtu.be&a
- Vídeo de la manifestació del bloc de la CGT i el sindicalisme combatiu el 22M a Madrid. Unim les lluites cap a la vaga general.
https://www.youtube.com/watch?v=C6sxv5UN4fg
- Vídeo de Gabriel Pecot amb imatges de la manifestació de les Marxes de la Dignitat el 22M a Madrid.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=B0ckPFkWybU